Prenájom dizajnového 1 a pol izbového bytu pri Račianskom mýte 620,-Eur vrátane energií parking free

Prenájom dizajnového 1 a pol izbového bytu pri Račianskom mýte 620,-Eur vrátane energií parking free

https://goo.gl/maps/bfGNZphUftn4nykB7

Prenájom

620€

  • Kuchyno-izba
  • Pohovka
  • Obývačka
  • Kvietok
  • Kuchyna
  • Kupelka
  • Mikrovlnka
  • Policka
  • PRedsien

ID nehnuteľnosti :

 žiadna

Zdielať

Tlačiť

Počet izieb

2

Rozloha

42

Rozloha pozemku

42

Opis

Radi by sme Vám ponúkli krásny a priestranný 1 a polizbový byt v centre Bratislavy ktorý je momentálne okamžite voľný. Byt je zariadený dizajnovým nábytokom pre pamatníkov. Nábytok je vo veľmi kvalitnom stave. Byt nachádza sa v tichej lokalite na 1. poschodí 4-poschodovej budovy pri Račianskom mýte v Bratislave.

Byt je veľmi slnečný a má krásny výhľad na tichý parčík pred budovou. Okrem toho sa nachádza v novo rekonštruovanej budove s výbornou dostupnosťou a bezproblémovým parkovaním v okolí bytového domu.

Byt je kompletne zariadený kvalitným nábytkom a všetkými potrebnými elektrickými spotrebičmi. Navyše, je vybavený kompletnou kuchynskou výbavou, vrátane riadu, šálok a tanierov. Dispozícia bytu pozostáva z predizby, obývačky prepojenej s kuchyňou, nepriechodnej samostatnej veľkej izby (20 m2) s rozkladacím gaučom, kúpeľne s vaňou a WC.

Cena prenájmu tohto bytu je 620 € mesačne a náklady na energie sú € mesačne. Ak máte záujem o prenájom bytu, neváhajte nás kontaktovať. Radi Vám poskytneme ďalšie informácie alebo si s Vami dohodneme obhliadku bytu.

Pohľad makléra: Výhody 1. Byt ma ideálnu polohu, bezplatné parkovanie čo je atypické pre nehnuteľnsoť nachádzajúcu sa v centre alebo v širšom čentre Bratislavy. 2. Výborná cena vzhľadom na zariadenie veľkosť a lokalitu nehnuteľnosti. Ideálny pre pracujúci bezdetný pa,r ako štartovací byt.

Nevýhody: Vzhľadom na zariadenia a drahý dizajnový starší nábytok majiteľka nehnuteľnosti požaduje depozit vo výške dvojmesačného nájmu, ktorý sa po ukončení zmluvy vráti. Toto môže byť pre niekoho problém, ale pokiaľ hľadáte nájom na dlhšiu dobu a nechcete sa o nič starať, parkovanie, lokalita a cena, jednoznačne to za ten depozit stojí. A nezabúdajte, že depozit sa vám na konci zmluvy vráti v plnej výške.

Maklér: Iľja Kirilov
Kontakt: 0918599706
www.twinsreality.sk
info@twinsreality.sk

Adresa Nehnuteľnosti

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *