Neplatite províziu !Prenajmeme Exkluzívne kancelárske priestory na Račku !

Neplatite províziu !Prenajmeme Exkluzívne kancelárske priestory na Račku !

Račianska 1, 831 04 Bratislava, Slovensko

Prenájom

2,750€ Mesačne bez energií

  • titulka na prenájom Priestorov kancelarskych_.jpg 222
  • pôdorys nový png_
  • zástavka električky_
  • hlavna budova_
  • Open space_

ID nehnuteľnosti :

 žiadna

Zdielať

Tlačiť

Garáž

4

Rozloha

318 m2

Rok výstavby

2002

Opis

Link na video obhliadku :

Vitajte v moderných a dobre vybavených kancelárskych priestoroch na prestížnej adrese Račianska ulica, priamo na Račianskom mýte! Tieto priestory vám ponúkajú vynikajúcu dostupnosť a množstvo výhod pre vašu spoločnosť.

Popis priestorov:

Lokalita: Račianska ulica, Račianske mýto. Ideálna poloha, ktorá vám zabezpečí vynikajúcu viditeľnosť a pohodlnú komunikáciu so zákazníkmi.
Vybavenie: Tieto kancelárske priestory sú čiastočne zariadené, čo znamená, že už majú klimatizáciu a optický internet. Nemusíte sa teda obávať o tieto dôležité aspekty vášho podnikania.
Parkovanie: Ponúkame vám luxusné riešenie pre parkovanie. Kancelárie sú doplnené štyrmi garážovými parkovacími miestami, takže vaši zamestnanci a klienti nebudú mať problém nájsť parkovacie miesto. Okrem toho je tu ešte jedno vonkajšie parkovacie miesto pre väčšie pohodlie.
Samotné priestory:

Poloha: Nachádzajú sa na 4. poschodí. Vďaka tomu budete mať nádherný výhľad z okien a dostatok svetla, ktoré vytvorí príjemnú pracovnú atmosféru.
Rozloha: Celková rozloha kancelárie je impozantných 318 m². Táto veľká plocha vám poskytne dostatok miesta na rozšírenie vášho podnikania a uspokojenie všetkých vašich pracovných potrieb.
Finančné podmienky:

Cena: Mesačný prenájom týchto úžasných priestorov je 2750 eur! Táto suma zahŕňa samotné kancelárske priestory. Náklady na energie a správcovské poplatky sa budú účtovať osobitne. Ročný prenájom je výhodným riešením a predstavuje sumu 33 000 eur plus náklady za energie a správcovské poplatky.
V tomto nadčasovom prostredí na Račianskej ulici budete mať prístup ku všetkým potrebným zariadeniam, ktoré váš tím potrebuje na produktívnu prácu. Získajte výhodu z tejto príležitosti a zabezpečte si tieto kancelárske priestory, kým sú ešte k dispozícii.

Ak máte akékoľvek ďalšie otázky alebo požiadavky, neváhajte ma kontaktovať. Som tu, aby som vám pomohol v každom kroku procesu prenájmu.

Kontakt : 0918 599 853
email: info@twinsreality.sk
web: twinsreality.sk

Vlastnosti

Video Nehnuteľnosti

Neplatite províziu !Prenajmeme Exkluzívne kancelárske priestory na Račku !

Adresa Nehnuteľnosti

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *